Menu

INVITATIE

 Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială „Solidaritatea” din cadrul Federației „Solidaritatea Sanitară” din România are deosebita plăcere de a vă invita să participați la Conferința de diseminare a rezultatelor proiectului Formare și informare pentru o piață a muncii incluzivă! - Formare, informare și consiliere pentru integrarea și reintegrarea în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Vrancea contract de finanțare POSDRU/110/5.2/G/88851. 


    Evenimentul va avea loc în data de 24 iulie 2014, începând cu ora 10.00, în incinta Căminului Cultural al comunei Popeștijudețul Vrancea. Totodată, vă invităm să participați și la conferința de închidere a acestui proiect, care va avea următorul program:

Programul conferinței:

 

10.00 - 10.30 -Înscrierea participanților. Conferința de presă.

10.30 - 12.00 -Prezentarea echipei de proiect și a partenerilor

                        -Prezentarea rezultatelor proiectului Formare și informare pentru piața muncii! - Dezvoltarea competențelor esențiale pentru integrare și reintegrare în viața activă a persoanelor inactive, șomerilor, persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și persoanelor ocupate în agricultura de subzistență din mediul rural al județului Galați

12.00 - 12.45  - Sesiune de întrebări și discuții

12.45 - 13.45  - Coffee break

12.15 - 13.15 - Festivitatea de înmânare a diplomelor pentru    absolvenți. Testimoniale

13.45 - 14.30 -Prezentarea concluziilor studiului Diagnosticarea specificului pieței muncii și analiza pattern-urilor existente la nivelul statuturilor ocupaționale din mediul rural al județului Vrancea

14.30 - Masa de prânz

15.30 – Dezbatere pe tema rezultatelor studiului.

                               

Proiectul a fost implementat în parteneriat cu Centrul de Consultanță și Studii Europene, putând fi considerat un exemplu de bune practici în domeniu.

 

Având o bună tradiție în organizarea unor astfel de evenimente, menite să evidențieze atât o bună utilizare a fondurilor structurale, cu rezultate concrete, specifice unui proiect de succes, Federația „Solidaritatea Sanitară” din România vă așteaptă cu plăcere să participați la acest eveniment, ce se va desfășura într-o manieră inedită!

 

Organizatorii asigură gratuit serviciile de coffee break și masa de prânz.

 

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare vă rugăm să ne contactați apelând la una din modalitățile:

 

Telefonic: 0800/410.116;  fax: 0336/109.281; e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mai multe informații privind proiectul pot fi găsite pe site-ul proiectului la adresa: www.calificati.ro

 

                         Vă așteptăm cu drag! 

                                                                     Manager de proiect,

                                                                         Viorel ROTILĂ

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Link exchange - Fii vizibil!

Acest site este parte din sistemul de Link Exchange "Promovarea proiectelor europene de informare, formare si calificare in mediul online" dezvoltat de Centrul de Cercetare si Dezvoltare Sociala SolidaritateaAfla mai multe detalii despre beneficiile acestui sistem precum si conditiile de inscriere.

Newsletter

Aboneaza-te! Fii la curent cu toate anunturile proiectului precum si locurile de munca din judetul Vrancea

Vizitatori

687846
AziAzi2114
Saptamana curentaSaptamana curenta21941
Luna curentaLuna curenta100001
TotalTotal6878467