Menu

A+ A A-

Site-uri consiliere

http://www.quizrocket.com/career-quiz - un test prin intermediul căruia poţi descoperi ce carieră se pliază pe cerinţele tale. Dezavantajul major al acestui test este că se adresează cunoscătorilor de limbă engleză.!

http://www.consiliereprivindcariera.ro/- aici găsiţi o serie de linkuri utile către alte site-uri privind tehnicile de căutare a unui nou loc de muncă, furnizorii de servicii de consiliere sau, deosebit de interesant, un link către instituţiile ce organizează diverse cursuri de formare continuă.

http://www.portalroman.com/teste-psihologice - o serie de teste psihologice ce vă pot ajuta să vă cunoaşteţi mai bine din punct de vedere profesional însă nu se soldează cu o finalitate neapărat practică. Sunt deosebit de utlie pentru dezvoltarea personală.

http://www.recrutam.ro - un adevărat ghid în care regăseşti întreaga gamă de informaţii necesare pentru a aplica la un anumit job. CV-urile sunt personalizate în funcţie de aria de interes iar fiecare job are ataşat o scurtă descriere. Noutatea faţă de site-urile prezentate anterior este că puteţi aplica direct de pe acest site la jobul dorit şi aveţi posibilitatea să vizualizaţi firmele cele mai cunoscute care recrutează angajaţi precum si istoricul lor pe scurt.

http://testcariera.ro - un site care se dovedeşte a fi deosebit de utill în cazul în care doriţi să realizaţi o evaluare a intereselor dvs. şi a profesiilor ce se potrivesc cu acestea pentru adoptarea unor strategii de succes optime. Totodată regăsiţi aici informaţii cu privire la utilitatea consilierii în carieră şi a utilizării testelor psihologice aferente.

Email

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Link exchange - Fii vizibil!

Acest site este parte din sistemul de Link Exchange "Promovarea proiectelor europene de informare, formare si calificare in mediul online" dezvoltat de Centrul de Cercetare si Dezvoltare Sociala SolidaritateaAfla mai multe detalii despre beneficiile acestui sistem precum si conditiile de inscriere.

Newsletter

Aboneaza-te! Fii la curent cu toate anunturile proiectului precum si locurile de munca din judetul Vrancea

Vizitatori

687858
AziAzi2228
Saptamana curentaSaptamana curenta22055
Luna curentaLuna curenta100001
TotalTotal6878581